Színház > Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2024 nyarán

Jegyvásárlás

Budapesti Nyári Fesztivál 2024 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2024-es program

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2024-ben is izgalmas programok várják a közönséget. Az első programokat már most kihirdették. Visszatér a Mária evangéliuma rockopera valamint újra koncertet ad a Margitszigeten Caramel, a Budapest Bár és a 100 tagú cigányzenekar. A Cotton Club Singers és a Hot Jazz Band közös koncerttel készül, míg a 2024-es operagála sztárvendége Jonathan Tetelman lesz.

Először ad a Margitszigeten koncertet Lura és Nemanja Radulovic. A múlt évi siker után 2024-ben az Így neveld a sárkányodat lesz élő zenével látható a Film-Zene-koncert sorozatban. A Nemzeti Filharmonikusok Balázs Jánossal lépnek fel majd a balett rajongókat pedig a Hattyúk tava balett várja kortárs verzióban.

Kökény Attila és Rakonczai Viktor országos turnéjának egyik kiemelt állomása lesz a Margitsziget és újra a Margitszigeten lép fel Boban Markovic is. Az opera rajongókat a Sevillai borbély várja és az Anna and the Barbies egy különleges produkcióval készül 20 éves jubileumár a Margitsziget varázslatos közegében.

Jegyértékesítés hamarosan!

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top