Zenés színház > Hair musical - Budapest Aréna

Hair musical - Budapest Aréna

Hair musical - Budapest Aréna

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2023. január 08.

HAIR MUSICAL - BUDAPEST PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA - 2023.01.08

A Pannon Várszínház előadásában Aréna turnéra indul a Hair musical. A világhírű Hair 2023. január 8-án Budapesten is látható lesz a Papp László Sportarénában.

A világhírű musical Likó Marcell és Marton Lívia új dalszöveg-fordításaival, Vándorfi László magyar szövegkönyv változatával kerül bemutatásra.

Főhősünk Claude Bukowski, egy  kivándorolt család sarja behívót kap. Katonának kell állni, háborúba kell menni egy soknemzetiségű Közép-Európából a soknemzetiségű Amerikába sodródó fiatalembernek. New Yorkban egy, szabadságvágyát sokféleképp megfogalmazó, identitását kereső fiatal társaságba csöppen. A Berger vezette csapat a bevonulás előtt elégeti behívóját és ezt várják Claude-tól is. Lázadnak és szenvednek tőle – önazonosságukat keresik, közüket saját hazájukhoz.

Tréfák, bulik, szerelem és barátság kísérik hőseink útját a megdöbbentő végkifejletig, miközben emblematikussá nemesült, világhírű dalok szólalnak meg, élőzenei kísérettel.

Magyar dalszövegek: Likó Marcell, Marton Lívia

Magyar szövegkönyv/rendező: Vándorfi László

Az előadás eddig Kékesi Gábor, Horváth Dániel, Ekamen Bálint Emota, Ruff Roland, Németh Ádám, Kárpáti Barbara, Becz Betti, Szél Noémi és számos más művész előadásában volt látható. A budapesti előadás szereposztását még nem hirdették ki.

A turné többi előadására ide kattintva vásárolhattok jegyet!

A budapesti Hair előadásra lentebb vásárolhattok jegyet!

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top