Zenés színház > We Will Rock You musical - Baja

We Will Rock You musical - Baja

We Will Rock You musical - Baja

Helyszín: Bajai Szabadtéri Színpad
Dátum: 2021. augusztus 13.

WE WILL ROCK YOU QUEEN MUSICAL - BAJAI SZABADTÉRI SZÍNPAD 2021

Először volt látható új rendezésben Magyarországon a Queen dalaiból készült Broadway musical a We Will Rock You. A Kentaur díszleteivel és egy külföldi rendezővel bemutatott musicalben magyar nyelven egy futurisztikus kerettörténetben szólaltak meg a Queen legendás dalai főszerepben oylan jól ismert musical színészekkel és éneksekkel, mint Egyházi Géza, Sári Évi, Szemenyei János, Veres Mónika, Végh Péter, Stéphanie Schlesser.

A történet a távoli jövőben, 2300 környékén, a PlanetMall nevű bolygón játszódik, amelyet egykor Földnek hívtak. A globalizáció teljes mértéket öltött, az egész világot a GaGa konszern, a Globalsoft uralja, élén a kegyetlen KillerQueen-nel és segítőjével, a titkosrendőrség vezetőjével: Khashoggi parancsnokkal. Ez egy boldog, biztonságos GaGa világ, ahol a fiatalok ugyanazokat a filmeket nézik, ugyanolyan ruhákat hordanak, ugyanazokat a komputer-zenéket hallgatják, és ugyanazt gondolják. Az igazi élőzene kihalt, a hangszereket betiltották. A fiatalok egy csoportja azonban fellázad a műanyag világ ellen, ők egyéniségek, akik szabad gondolkodást és igazi hangszerekkel játszott élő rockzenét akarnak. Az ellenállókkal azonban keményen leszámol a hatalom, akit elkapnak, annak az agyát átmossák és örökre elveszti szabad gondolatait és egyéniségét.

Az előadásban olyan jól ismert Queen dalok csendülnek majd fel mint a Radio Ga Ga, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody, Who Wants to Live Forever, Don’t stop me now, és peruse a musical címadó data a We Will Rock You, a főbb szerepeket olyan jól ismert nevek alakítják, mint Egyházi Géza, Sári Éva, Szemenyei János, Veres Mónika Nika, Végh Péter, vagy a Bajáról indult Pethő Dorottya!

A We Will Rock You musical 2021. augusztus 13-14-én lesz látható a Bajai Szabadtéri Színpadon.

Jegyvásárlás lentebb!

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top