Család > VampiCon Budapest 2013

VampiCon Budapest 2013

VampiCon Budapest 2013

Helyszín: Hungexpo
Dátum: 2013. október 26.

Jegyvásárlás

VampiCon Budapest 2013

2013 október 26-27. között misztikus sorozatok híres karakterei látogatják meg hazánkat a VampiCon elnevezésű rendezvény keretein belül. Előtted a lehetőség, hogy többet megtudj a vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok és démonok uralta világról. Ne felejtsd el mielőbb megvenni a jegyedet, nehogy lemaradj erről a különleges hétvégéről.  

A VampiCon célja, hogy elhozza neked a kedvenc sorozataidban szereplő színészeket és lehetőséget biztosítson számodra, hogy találkozz velük. Persze ebben nem merülnek ki a lehetőségek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a hétvégét sose felejtsd el. Különleges műsorok, előadások, fellépők fogják színesíteni a programot. Természetesen ezek mellett alkalmad lesz olyan emberekkel találkozni, akik szeretnek a fanatsy-k világában barangolni, éppúgy ahogy Te.

Ez a rendezvény egy két napos közönségtalálkozó és hozzá kapcsolódó vásár, amelyen a résztvevők találkozhatnak kedvenc amerikai misztikus sorozatok és mozifilmek színészeivel egy színvonalas, ismeretterjesztő előadásokkal, különleges műsorokkal és kulturális programokkal fűszerezett fesztivál jellegű hétvégén. 


Ahol a film, a színház, a könyv és a zene van előtérben, ahol az élő farkasoktól, könyvíróktól, fordítóktól, musical színészektől, magyar szinkronszínészektől kezdve a hollywoodi sztárokig mindenki jelen van. Ahol az egyik műsorvezető maga is hollywoodi színész lesz, ahol betekintést nyerhetünk a filmes és a tv-s szakma rejtelmeibe, pl. sminkmester, filmrendező és kaszkadőrök segítségével.

ALEX MERAZ színész / táncos, akit Paulként, a vérfarkasok egyik tagjaként ismerhetünk Stephenie Meyer Twilight sorozatából. Táncosként is igen népszerű, rengeteg neves koreográfussal dolgozott már együtt vezető táncosként, mint pl. Raoul Trujillo, Rulan Tangen és Santee Smith, hogy csak néhányat említsünk közülük. Egyik alapító tagja a Rulan Tangen rendezte Dancing Earth-nek. A Dancing Earth által szerzett hírnévnek köszönhetően felkérték, hogy legyen részese az Amerikai Egyesült Államokat a jordán királyi család részére bemutató előadásnak Ammanban. Rendkívül szerteágazó tehetsége, a színészetben és az előadóművészetekben való jártassága lehetővé tette számára, hogy együtt dolgozzon olyan nevekkel, mint Colin Farrell, Christian Bale, és a rendező Terrence Malick.

PETER FACINELLI Karrierje során több, mint 30 filmben játszott, köztük Szesz, szex és steksz-ben Matthew Broderick mellett, a Tutiseftben Kevin Spacey-vel és Danny Devitoval, és a Fiúk az életemből-ben Drew Barrymore oldalán. Legutóbb Dr. Carlisle Cullenként láthattuk a Twilight filmekben. A televíziós kerrierje is lenyűgöző. Mellékszereplő volt a Glenn Close főszereplésével készült A hatalom hálójában című sorozatban, illetve visszatérő szereplő volt a Sírhant művekben is. Jelenleg Peter a Showtime Jackie nővér című sorozatában Dr. Fitch Coopert alakítja, a sorozat ötödik évada áprilisban kerül képernyőre. 2010-ben saját produkciós irodát alapított Facinelli Films néven, amelyben forgatókönyvíróként is dolgozik.

CHARLIE BEWLEY Demetriként debütált a Twilight filmekben. Az extrém sportoló Bewley imád utazni és szereti a kalandot. Bewley 6 évvel ezelőtt kezdte a színészkedést, mégis számos siker fűződik a nevéhez. Co-Star a 2011-es Sundace zsűri díjas "Like Crazy"-ben, kulcsfontosságú szerepet játszik az orosz/amerikai "Soldiers of Fortune“-ben. 2012-ben játszott Luc Benson thrillerjében az "Intersection"-ben, és nemrég feltűnt a Vámpírnaplókban is. Bewley alapító tagja az Astoria Entertainment-nek, ami egy független filmgyártó cég, akik a Thounder Road-ot tervezik. A filmszakmához nem kapcsolódva, Charlie szervezője volt a 42 mérföldes Solo-Ultra-Marathonnak, amivel 20.000 dollárt gyűjtött a For Your Life kampányának.

NATHANIEL BUZOLIC legismertebb szerepe Paul O'Donnell a BBC ausztrál szappanoperájában, az Out of the Blue, 2008-ban, illetve jelenleg látható az amerikai sikeres TV-sorozatban, a Vámpír naplóban ("The Vampire Diaries") mint Kol, a vámpír.
Az ausztrál Fiatal Színház tagjaként tanult színészkedést 1998-2001 közt. Nathaniel a Screenwise Film & TV művészeti iskolában tanult az ausztráliai Sydney-ben. 2007-ben diplomázott marketingből a Sydney-i Nate University-n. A színészkedés és műsorvezetés mellett Nate versenyszerűen kosárlabdázott Új-Dél-Wales csapatában, emellett lelkes Snowboardozó.
Első televíziós szerepét 2001-ben kapta vendégszínészként a „Vízi Patkányokban” (Water Rats). Majd ezt több szerep követte, többek között a hosszú ideig képernyőn futó sorozatban a Home and Away –ben 2002-ben, az All Saints-ben (2003), valamint műsorvezető házigazdája volt a Disney csatorna délutáni gyerekshowjának a Stúdió Disneynek (2005). Megjelent John Goodman és Bryan Brown mellett a Dirty Deeds című játékfilmben és számos más filmben (SMS Road Rage, Multiple Choice, Offing David, My Greatest Day Ever and Needle). 

CRAIG PARKER szerepei: A Gyűrűk ura: A Gyűrű Szövetsége, A Két Torony, Spartacus: Vengeance, A Hős legendája, Underworld: A vérfarkasok felkelése, Xena: a harcos hercegnő.
A Fidzsi-szigetek-i, új-zélandi születésű, Parker 17 éves volt, amikor elkezdett dolgozni új-zélandi sikeres „Gloss” című televíziós sorozatban. Ezt követően számos más sorozatban kapott szerepet, többek között négy évig játszott a népszerű Guy Warner hit show-ban (Shortland Street). Ezzel egy időben számos színházi produkcióban is szerepelt: többek között: Macbeth, "Rosencrantz és Guildenstern halott", "The Rocky Horror Show", "The Pillowman."
A nemzetközi karrierje a "Xena: Warrior Princess" és a "Young Hercules sorozatokkal kezdődött, és ő játszotta Haldír karakterét a Gyűrűk Ura első két részében, amellyel a rajongók kedvence lett világszerte. Nemrég játszotta Sabas-t az "Underworld-ben", továbbá a Hős Legendájában Darken Rahl szerepét játssza, a Spartacus-ban pedig a római Praetor, Gaius Claudius Glaber-t alakítja. sorozatszerepét. 

ARIELLE KEBBEL amerikai modell és színésznő. Arielle legismertebb filmszerepei: Amerikai pite 4. A zenetáborban, John Tucker Must Die, Vampires Suck, Aquamarine, valamint sorozat szerepei mint a Vámpírnaplók, Szívek szállodája, és a Life Unexpected, amelyben ő játszotta Paige Thomast. Gyakran „sikolykirálynőnek” is nevezik a horrorfilmbeli figyelemre méltó munkái miatt, mint például a The Uninvited és a The Grudge 2.
Első nagyobb szerepét a Szívek szállodájá-ban Lindsay Lister – ként kapta. Arielle azóta megjelent számos televíziós sorozatban, mint az Entourage, Grounded for Life, Law & Order: Special Victims Unit, The Vampire Diaries.

A HILLYWOOD SHOW, Hilly és Hannah Hindi parodista testvérpárt takarja, akik interneten váltak híressé zseniális paródiáikkal. Dal- és tánc paródiákat készítettek olyan kasszasiker filmekről mint az Alkonyat és a Harry Potter, Vámpírnaplók és egyéb hírességekről, mint például Lady Gaga! Hihetetlen jelmezekkel és sminkkel kápráztatják el a közönséget. Eddig több mint 80.000.000 –an nézték meg videóikat az interneten és sikerük tovább nő, annak ellenére, hogy a videók készítéséhez csupán egy videokamerát használnak.
A Hillywood show ® munkáját elismeri Lady GaGa, PSY, Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Paul Wesley, Teresa Palmer, a Twilight Saga szereplőgárdája, az MTV, Ryan Seacrest és így tovább!

JAMIE CHRISTLOW , egy brit színész, aki szenvedélyesen szereti, amit csinál. Jamie sikeres házigazdája volt számos európai convention-nek és rengeteg rajongóra tett szert világszerte megrendezett közönségtalálkozókon.

Ceremóniamesterünk MÜLLER ATTILA, a színész, műsorvezető, modell, zenész, aki több televíziós műsorban is hasonló szerepet tölt be. Életrajzában is az szerepel, hogy örök gyerek, aki szereti a pörgést, az életet, a jó dolgokat, aki élménygyűjtő, mindent kipróbál, amit lehet még ha veszélyes is! A színészet áll hozzá a legközelebb és legnagyobb szerelme a zene, 15 éve játszik szaxofonon. Stylow néven saját zenekara is van. 


Jegyárak:
Napi jegy - 9900 Ft 
belépés a vásár területére, 
welcome csomag, részvétel a nyitó ceremónián, 
az összes panelen, összes előadáson, 
workshop-on, 
a szombat esti koncerten és az azt követő álarcosbálon.

Napi jegy vasárnap - 8.000 Ft 
belépés a vásár területére, welcome csomag, 
részvétel a záró ceremónián, az összes panelen, összes előadáson, workshop-on.


Hétvégi jegy - 15.900 Ft 
belépés a vásár területére, 
welcome csomag, 
garantált ülőhely mindkét napon, 
részvétel a nyitó- és záró ceremónián, az összes panelen, összes előadáson, workshop-on, a szombat esti koncerten és az azt követő álarcosbálon.

Gyémánt jegy - 33.000 Ft
belépés a vásár területére,
welcome csomag,
garantált ülőhely az első sorokban mindkét napon,
részvétel a nyitó- és záró ceremónián, az összes panelen, összes előadáson, workshop-on, a szombat esti koncerten és az azt követő álarcosbálon,
1 fotó egy színésszel,
1 autogram egy színésztől,
szombati büféebéd és büfévacsora, vasárnapi büféebéd.

Filmforgatásra jegy - 2.000 FT 
Kipróbálhatod, hogy milyen érzés, ha Te vagy egy film szereplője

Étkezési jegy - 2.500 Ft 
büféétkezés egy személy részére egy alkalommal ital nélkül, ital a helyszínen vásárolható

Sam Trammell Meet&Greet - 10.000 Ft
Időtartama 30 perc, maximum 20 fő részvételével!

Alex Meraz Meet&Greet - 10.000 Ft 
Időtartama 30 perc, maximum 20 fő részvételével!


A fotó és autogramm jegyeket a helyszínen tudjátok majd korlátozott számban megvásárolni. Csak annyi jegyet tudunk biztosítani, amennyi a programban meghatározott időtartam alatt felhasználható. Aki gyémánt jegyet vásárol az elsőbbséget élvez ezeknél a programpontoknál!

mum 20 fő részvételével!

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top