Színház > Szerencsés flótás kortárs operett

Szerencsés flótás kortárs operett

Szerencsés flótás kortárs operett

Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad
Dátum: 2013. augusztus 10.

2013-ban visszatér a 2012-es évben már nagy sikert aratott Szerencsés flótás kortárs operett. A Városmajori Szabadtéri Színpadon két alkalommal lesz látható az előadás.

Időpontok:
2013. augusztus 8.
2013. augusztus 10.

Az 1955-ös Szerencsés flótás egy ötvenes-hatvanas évekbeli reményteli világot jelenít meg. A cselekmény egy fodrászatban és a Csalogány nevű budai étteremben játszódik. A finom humorú korrajz szerelmi egymásra találásokról, lottónyereményről, a munkás hétköznapokról és a jól megérdemelt szórakozásról mesél. A hangulatos életképekkel teli történetet a kor legnépszerűbb zenéi színesítik.

A darab dramaturgiája frissen mai, szerkezetét pedig kiváltképp izgalmassá teszik azok a kimerevített időpillanatok, állóképek, amelyek a rendezésnek, a szokványostól eltérő térhasználatnak és a színjátszásnak is nagyszerű lehetőséget kínálnak. A pörgő párbeszédekből helyenként ugyan átsejlenek a hatvanas évek, de a szöveg egészében meglepően mai hangzású.


Vajdai Vilmos rendezésében a HOPPart és a TÁP Színház színészeivel, meghívott előadókkal valamint a Budapest Bár énekeseivel és zenészeivel új hangszerelésében és új felfogásban kel életre a rég elfelejtett népszerű színdarab a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

 

Jegyke: 2300, 2900, 3500 Ft

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top