Koncert > Paris! The Show

Paris! The Show

Paris! The Show

Helyszín: Erkel Színház
Dátum: 2024. december 05.

Jegyvásárlás

PARIS THE SHOW 2024.12.05.

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik. Emilyt kísérhetjük figyelemmel, a fiatal amerikai lányt, aki a hírnév és a művészi pálya felé törekszik, és a Montmartre kanyargós utcáin keresztül indul útnak. Ott találkozik a legendás Edith Piaffal, akivel szoros kötelék alakul ki köztük. Később, ahogy Emily a Pigalle vibráló utcáin kalandozik, Charles mellett találja magát, akinek éneke a város szívdobbanását idézi.

Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg. A műsor egy kivételes szereposztással és egy szenzációs élő zenekar kíséretével a Montmartre macskaköves utcáiról a párizsi kabarék nagyszínpadaira repíti a közönséget, és elmerül a francia zene gazdag örökségében.

A több mint 50 országban több mint 600 előadással és egymillió eladott jeggyel a “Piaf! The Show" a francia zene sikere örök. Most Gil Marsalla producer és rendező egy vadonatúj remekművet mutat be, amelyet a Netflix sorozat páratlan sikere ihletett, és amelyet a párizsi stílus és kifinomultság időtlen varázsa hat át.

Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top