Koncert > Mága Zoltán koncert 2024

Mága Zoltán koncert 2024

Mága Zoltán koncert 2024

Helyszín: MVM DOME
Dátum: 2024. április 27.

Jegyvásárlás

Mága Zoltán 50 éves jubileumi koncert 2024

Az 50 éves Mága Zoltán - 50 év koncert 2024. április 27-én Budapesten az MVM Domeban kerül megrendezésre.

Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas és Prima Primissima díjas magyar hegedűművész  világ legrangosabb koncerttermeiben mutatta be a magyar zenei hagyományokat. Játékát a klasszikus zene, a népzene, a cigányzene, a popzene és egyéb irányzatok ötvözésével kialakított crossover stílusát világszerte elismerik.

Megszámlálhatatlan televíziós szereplése közül kiemelkedik a Magyar Állami Operaházban 2002-ben adott karácsonyi koncert, amelyben huszonkét ország nézői gyönyörködhettek.

Számára kiemelt ügy volt mindig a jótékonykodás is és ennek jegyében 100 templomban adott jótékonysági koncertet. A méltóságteljes nyitóünnepséget megtisztelte jelenlétével országunk első számú egyházi tekintélye, Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke, a CCEE (Európai Püspöki Konferenciák Tanácsa) elnöke.

A több mint 10 éve töretlen sikerrel megrendezésre kerül Budapesti Újévi Koncertjét nem csak magyar vendégek tették teltházassá az Arénában, hanem az Egyesült Államokból, Ausztráliából, Ázsiából, Izraelből és Európa sok országából is érkezett zenekedvelő közönség. 

A jubileumi koncerten várhatóan meglepetés vendégek is fellépnek!

Jegyinformációk és jegyvásárlás itt!!

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top