Koncert > Fenyő Miklós koncert

Fenyő Miklós koncert

Fenyő Miklós koncert

Helyszín: SYMA Csarnok Rendezvény és kongresszusi Központ
Dátum: 2014. december 29.

Jegyvásárlás

Fenyő Miklós a nyáron adott koncertet a Margitszigeten, ahol a közönség igényei szerint szavazáson dőlt el melyik dalokat hallhatjuk Fenyő Miklóstól. A nyári koncert után pedig a már elmaradhatatlan FENYŐ ÜNNEP koncert várja majd a közönséget télen. A szokásos Fenyő Miklós aréna koncert 2014-ben új helyszínen kerül megrendezésre.

2014. december 29-én a SYMA Csarnok ad majd otthon Fenyő Miklós ünnepi koncertjének.

Fenyő Miklóst bátran nevezhetjük az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen "Mr. Rock and Roll" az elmúlt 42 évben nem kevesebb mint 28 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot. A '70-es és '80-as évek slágergyárosa Amerikában szeretett bele a rock and roll műfajba - az ehhez kapcsolódó életérzést próbálta hazánkban is megvalósítani, és egy fergeteges show-val előrukkolni. Olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a "Hotel Menthol", "Limbó Hintó", "Rock and Roll Party", "Duci Juci", "Napfény a jégen" vagy a "Made in Hungária".

Dalai és az általa képviselt zenei stílus olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy még évekkel, sőt évtizedekkel a legendás Hungária zenekar feloszlása után sem csökken az érdeklődés a műfaj, valamint a csapatban töltött évek után készült Fenyő-szólóalbumok és -koncertek iránt.

A rajongók legnagyobb örömére idén ismételten megrendezik a Fenyő Ünnepet. 

Fenyő Miklós minden évben igyekszik valami újjal előrukkolni, hogy hűséges közönségét szórakoztassa. A megszokott minőségű hang- és fénytechnika, a kivetítők, a látványvilág, na és az elmaradhatatlan, különleges énekhang teszi felejthetetlenné a show-t. Egy kiváló művész, számtalan remek sláger - élje át Ön is újra Fenyő Miklós fergeteges ünnepi koncertvarázsát!

Jegyárak:
5990, 7990, 8990, 9990, 11990, 18000Ft


Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top