Koncert > Azahriah koncert - Puskás Aréna 2024

Azahriah koncert - Puskás Aréna 2024

Azahriah koncert - Puskás Aréna 2024

Helyszín: Puskás Ferenc Stadion
Dátum: 2024. május 25.

Jegyvásárlás

AZAHRIAH KONCERT 2024 - PUSKÁS ARÉNA
 
Azahriah youtuberként kezdte pályafutását, ám hamar kiderült, hogy énekesként és dalszerzőként is ragyogóan tehetséges. 2021-ben lépett először színpadra, 2022 pedig már egyértelműen az ő éve volt: a hazai fesztiválok headlinere volt, zajos sikert aratott a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán, majd megtöltötte a Budapest Parkot is. Mindezek mellett Azahriah nyert az MTV EMA „Local act" kategóriájában, s a OneRepublic előzenekaraként állhatott színpadra zenekarával a Hősök terén a World Stage-en.
 
DESH-sel közös, A ló túloldalán című lemeze, illetve az azt követő Silbak EP egyaránt hatalmas kritikai- és közönségsikert aratott. Hundred Sinsszel közös, Mindent megbocsájt című dalának klipje besöpörte az idei Klipszemle közönségdíját, a Four Moods címűé a legjobb sztiló kategóriájában nyert – az utóbbiból pedig az év egyik legnagyobb TikTok-őrülete kerekedett. Az üstökösszerű karriert befutó Azahriah a streaming-toplisták állandó vezetője. Legújabb hangos sikere, hogy ő énekli a Valami Amerika 3 betétdalát, amivel olyanokhoz is eljut a zenéje, akik még nem ismerik a zenéjét.
 
A sikereit jól mutatja az is ,hogy a 2023-as Arénakoncertje telt ház volt és a koncertet végül a Youtuben is elérhetővé tette rajongói számára. Mivel az első Aréna koncert is villám sebességgel lett telt ház, így 2024-ben egy nagyobb Arénában a Puskás Arénában ad majd koncertet.
 
Azahriah koncertjén 2024. május 25-én a Puskás Arénában az esemény súlyának megfelelően grandiózus látvánnyal, a tőle megszokott színvonalú zenei produkcióval és sok-sok meglepetéssel készül.
 
Jegyek kaphatók 2023. október 10-én (kedden), 10.10-től! 

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top