Család > A sztyeppe illata - Fővárosi Nagycirkusz 2023

A sztyeppe illata - Fővárosi Nagycirkusz 2023

A sztyeppe illata - Fővárosi Nagycirkusz 2023

Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz
Dátum: 2023 tavaszától

Jegyvásárlás

A SZTYEPPE ILLATA - FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZ

A Főváros Nagycirkuszt 2023-ban a csodás artisták mellett a lovak is birtokba veszik a sztyeppék világát és a vándorló népek ősi sámán világát megidézve. A Fővárosi Nagycirkusz amolyan óriás varázsjurtává válik, ahol megelevenedik a türkmén, magyar, mongol, ukrán és üzbég művészek segítségével a természet ősi elemeihez visszanyúló csodálatos mesevilág, amiben még a föld, a víz, a tűz, a szél, az állatok és a növények is tisztelve voltak és misztikum övezte azok erejét. 

A műsorban autentikus zenére vágtázó lovak, hajlékony és vakmerő artisták és megannyi csoda vár. A sztyeppe illata című előadás a lovascirkusz és az artista showk világát idézi meg 2023. április 5-ől lesz látható a Fővárosi Nagycirkuszban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A gyerek és nyugdíjas kedvezmény igénybevételére a kiválasztott jegyek KOSÁRBA helyezése után, a kedvezmény oszlopban van lehetőség! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a 3. kategóriájú (2 500 Ft) helyekhez nem társítható gyerek és nyugdíjas kedvezmény és azok csökkentett látóterű helyek.

 

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top