Zenés színház > A padlás musical - Eger

A padlás musical - Eger

A padlás musical - Eger

Helyszín: Gárdonyi Géza Színház
Dátum: 2014. január 10.

Jegyvásárlás


Fiatal tudós kísérletezik, aki távoli, titokzatos bolygók üzeneteit próbálja megfejteni. Nyugalmát és munkáját rendre megzavarják különféle halandó és halhatatlan lények. Többek között mesefigurák, akiket mindig kihagynak a mesékből. A Herceg, aki hiába énekelt szerelmes dalokat Csipkerózsikának; Lámpás, a nyolcadik törpe; az igazmondó Kölyök; Meglökő, a bakó, aki nem tudta megtenni, amit feladatul róttak rá, s megmentette Kölyköt. A padlásra várják Révészt, aki elviszi őket oda, ahol rájuk is emlékeznek. És itt kezdődik a bonyodalom…

2014. január 10-én debütál Egerben a Gárdonyi Géza Színház színpadán a legendás musical A padlás.

Sztevanovity Dusán az 1988-as vígszínházi bemutató után így számolt be a darab születéséről: "Mi Presser Gáborral nem akartuk ilyen nagy fába vágni a fejszét. Egy dalcsokrot írtunk gyerekeknek. De közben felmerült az ötlet Sándor Pálban, hogy videoklipeket csinálna a dalokra, de nem tudtuk, mi kösse össze a dalokat. Ezen töprengtünk, és én éppen költözködtem. Megcéloztam egy padlásteret. Amikor onnan fentről, a magasból kinéztem, kitaláltam egy történetet, egy mesét, amely a padláson játszódott.(...) Ez a musical tízéves kortól bárkinek szóló mesejáték. Biztos, hogy tizenöt év múlva is elő lehet majd venni, és akkor is tud szólni a nézőkhöz. Mert semmiféle divathoz nem kötődik. Presser zenéje csodálatos. Minden tudása benne van, és még mindezekhez hozzá is tudott tenni."

Az egri Képezlt riport egy amerikai popfesztiválról musical nagy sikerű bemutatója után várhatóan a Padlás is óriási sikert fog aratni.

Szereposztás:

Rádiós: OZSGYÁNI MIHÁLY
Süni: BÁNFI KATA
Mamóka: DÉR GABRIELLA
Barrabás, B.: REITER ZOLTÁN
Herceg: KÁLI GERGELY
Lámpás: RADVÁNSZKI SZABOLCS
Kölyök: NAGY BARBARA
Meglökő: SZÍVÓS GYŐZŐ
Témüller: BALOGH ANDRÁS
Detektív: FEHÉR ISTVÁN
Üteg: ENDRÉDY GÁBOR
Robinson: EMŐDI ATTILA
Rendező: HALASI IMRE

Jegyárak: 2100, 2400, 2600 Ft

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top