TOP 10
1 Champions of Illusion - Az illuzió bajnokai bűvész show az Arénában!
2 Rocksuli musical Madács Színház - Jegyek itt!
3 Habana Social Club koncert turné 2018 - Eger, Keszthely, Budapest, Győr, Veszprém, Miskolc...
4 A világ múmiái kiállítás 2018 - Budapest
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest
6 Nicki Minaj koncert - Budapest Aréna
7 Ennio Morricone koncert 2019 - Budapest Sportaréna
8 José Carreras koncert 2018 - Budapest Aréna
9 Mamma Mia musical turné 2018
10 Il Volo koncert 2018 - Budapest Aréna
Ezt nézik mások
Elton John koncert
Fritz Kalkbrenner koncert
Ákos Aréna koncert 2014
Aida opera
Rocksuli musical
Hans Zimmer koncert 2016
Best of Webber 2013
Újévi Operett Gála 2018 - Sopron MKB Aréna
Trónok harca koncert 2017
Színházak éjszakája 2018 - Jegyek

Tennis Classics 2013

Dátum: 2013.12.03.
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

Már biztos, hogy 2013. december 3-án lesz a tenisz rajongók régóta várt rendezvénye.

A valaha élt legragyogóbb teniszjátékosok adnak randevút egymásnak és Magyarország teniszbarátainak évről-évre. 2013. december 3-án a Papp László Budapest Sportaréna néhány órára újra a tenisz szentélyévé válik.

A jubileumi, ötödik Tennis Classics igazán fergetegesre sikerült, köszönhetően a résztvevőknek és persze a több ezer nézőnek, aki megtisztelték a sztárokat a jelenlétükkel.

VISSZAADHATATLAN

Ferrer, Tsonga, Haas, Baghdatis, Rafter és Wilander december 3-án a Papp László Budapest Sportarénában a 6. Tennis Classics-on.

Öt új, hazánkban eddig sosem látott sztár és egy régi ismerős lesz a 6. Tennis Classics vendége 2013. december 3-án a Papp László Budapest Sportarénában. A belépőjegyek szeptember 10-től elővételben kaphatók.

Az a sok ezer teniszrajongó, aki évről-évre megtölti a Papp László Sportaréna lelátóját megszokhatta, hogy a Tennis Classics folyton megújul. Idén sem lesz ez másként, a december 3-án immár hatodik születésnapját ünneplő sportesemény ismét meglepetéssel várja mindazokat, akik a múlt és a jelenkor legjobb teniszezőit szeretnék kézzelfogható közelségből látni.

Taróczy Balázs versenyigazgatónak hat olyan játékost sikerült Budapestre csábítanunk, akik közül ötöt még sosem láthatott a hazai publikum és mind-mind meghatározó alakjai a teniszvilágnak.

Pat Rafter a szerva-röpte játék egyik utolsó nagy egyénisége számos történelmi mérkőzésnek volt a főszereplője, eredményei pedig önmagukért beszélnek. Két egymást követő évben is megnyerte az US Open-t, és neki köszönhetően 24 évvel John Newcombe után Ausztrália újra világelső teniszezőt tudhatott magáénak.

Mats Wilander az idei Tennis Classics egyetlen olyan szereplője, aki már járt nálunk. Anno, három évvel ezelőtt a tenisz nagy színpadaira frissen visszatérő Ivan Lendl ellen mutatta meg, milyen kvalitások kellenek ahhoz, hogy minden idők egyik legkeményebb mezőnyében valaki a csúcsra jusson. McEnroe, Connors, Borg, Lendl, Edberg és Becker idejében hét egyéni Grand Slam győzelem, világelsőség, Davis Kupa és számos egyéb trófea méltán emeli Wilandert minden idők egyik legnagyobb teniszezőjévé.

A két legenda összecsapását követően négy jelen kori szupersztár lép pályára, méghozzá úgy, hogy a bemutató mérkőzések helyett versenyt formájában, amelyen a négy játékos egy-egy elődöntő keretében vívja ki a döntőben való szereplés jogát. Őszintén reméljük, hogy a tétmérkőzések egy új, eddig nem tapasztalt élménnyel és izgalommal szolgálnak mindazok számára, akiknek a tenisz nem csak parádés labdamenetekből áll, hanem a kiélezett küzdelem feszültségét, két modern kori gladiátor egymásnak feszülését is szeretnék megélni a lelátón.

Marcos Baghdatis már juniorként a világ legjobbja volt, így csak kisebb meglepetésnek számított, amikor 2006-ban bejutott az Australian Open döntőjébe. A mindenkit magával ragadó egykori junior világelső a felnőttek között is a Top 10 tagja lett és bárhol lép pályára, a szórakozás garantált. A sors külön ajándéka, hogy Budapesten végre találkozhat egykori példaképével, Pat Rafter-rel is.

Tommy Haas harmincöt évesen, ha lehet, nagyobb sztár, mint amikor a kilencvenes évek végén berobbant az élmezőnybe. A német tini 2002-ben már második volt a világranglistán, és egész Németország ünnepelte Boris Becker utódját, amikor egy család tragédia megakasztotta a parádés karriert. Haas azonban nem adta fel, számos sérülés, műtét és kihagyás után immár sokadszor tért vissza a tenisz legnagyobb színpadaira példát mutatva profinak és amatőrnek a sportemberi nagyságból.

Jo Wilfried Tsonga a világ egyik legszórakoztatóbb, legkedveltebb teniszezője, aki Baghdatis-hoz hasonlóan parádés junior karrier után az Australian Openen robbant be az élmezőnybe. A Muhammad Ali-ra megtévesztően hasonlító francia játékos idén már a Top 5-be is bejutott és bárkit képes legyőzni még a legszűkebb elitből is, nem véletlen, hogy sokak szerint neki van a legnagyobb esélye felzárkózni a nagy négyeshez.

David Ferrer a tenisz pitbullja, aki örök példa mindenkinek, arra, hogy akaraterővel, kitartással, küzdőszellemmel és hatalmas szívvel a határ a csillagos ég. A spanyol elmúlt évei páratlan sikerről szólnak - Grand Slam döntő, Masters győzelem és a világranglista harmadik helye. 20 ATP tornagyőzelmével és több mint 500 megnyert profi mérkőzésével David a Góliátok között vívta ki becenevét, ő a "játékosok világelsője".

Természetesen azok sem fognak csalatkozni, akik inkább a különleges, bravúros megoldásokra, mókára vágynak. Az elődöntőben alulmaradt két játékos a két legendás szeniorral kiegészülve ugyanis páros bemutató mérkőzést játszik a döntő előtt.

Jegyárak:
3000Ft, 6000Ft, 9000Ft, 12000Ft, 15000Ft

Tennis Classics 2013

Dátum: 2013.12.03.
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: