TOP 10
1 The Illusionit - a világ legjobb illúzionitái Budapesten 2020 - Budapest BOK CSARNOK
2 Szabó Péter Szilvi koncert turné 2020
3 Rómeó és Júlia muical 2020 - Budapest Aréna
4 EDDA koncert 2020 - Budapest Aréna
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest
6 Il Divo koncert 2020 - Budapest Aréna
7 Republic koncert 2020
8 Macskák musical 2020 - BOK Csarnok
9 Bodies kiállítás 2.0. - Bálna Budapest
10 Rómeó és Júlia musical 2020 - Budapest Aréna
Ezt nézik mások
Hegedűs a háztetőn - Szombathely
A KÖR - EDDA musical
A dzsungel könyve musical
30 éves Macskák musical
A Csárdáskirálynő
Edvin Marton és Vienna Strauss Orchestra karácsony koncert gála
Orfeusz alászáll
Radics Gigi koncert
Rapülők koncert - Győr
Iron Maiden koncert - VOLT Fesztivál 2018

Szarvasi Vízi Színház 2012

Dátum: 2012
Helyszín: Szarvas

Immár második nyári szezonját nyitja meg a Szarvasi Vízi Színház, melynek műsorát a Magyar Teátrum Nonprofit Kft. szervezi és bonyolítja le. a Jókai Színház szakmai felügyelete mellett.

Az idei program már a június 16-ai Színháznyitó gálaest előtt elkezdődik a Benkó Dixieland Band koncertjével, április 29-én. Sőt, akár szereplőként még korábban birtokukba vehetik a színházat a versek szerelmesei, ugyanis A Költészet Napja alkalmából, április 10-én 12 órától 11-én 12 óráig párhuzamosan Szarvason és Békéscsabán, az Ibsen Házban 24 órás versfolyamot rendez a szarvasi a Cervinus Teátrum és a Békéscsabai Jókai Színház. József Attila születésnapjának tiszteletére ez idő alatt minden jelentkező elmondhatja, felolvashatja egy-egy kedvenc versét az általa választott helyszínen, népszerű színművészek, alkotók és előadók társaságában.

A nyári program se nélkülözi a költészetet, a hétvégi nagyszínházi előadások közötti napokon folytatódik a tavaly nyáron óriási közönségsiker mellett elindított Vers a víz fölött program, ami most felolvasó-színházi előadásokkal és zenés, énekes estekkel bővül.

A nagyszínházi előadások sora pedig táncszínházi bérletsorozattal bővül, melyben az ExperiDance négy előadását tekinthetik meg az érdeklődők.

Újdonság a Magyar Teátrum Nyári Fesztivál is, melyben a Magyar Teátrumi Társaság tagszínházai mutatkoznak be előadásaikkal. Láthatják többek között a debreceni Csokonai Színház Fodrásznők, a soproni Petőfi Színház Kései találkozás, az egri Gárdonyi Géza Színház tánctagozatának Les Préludes és A fából faragott királyfi című előadását. Természetesen nem maradhat kia a sorból a Békéscsabai Jókai Színház sem, ők a Monte Cristo grófja musicalel és a Varázsfuvola előadásukkal szerepelnek a vízi színházban. A házigazda, szarvasi Cervinus Teatrum pedig összművészeti fesztivált rendez július 17-étől 26-áig. Ezen kívül lesz Szólótánc Fesztivál, Rockopera gálaest és a Csík zenekar a Quimbyvel koncert is. Ezen a nyáron is érdemes lesz tehát Szarvasra kirándulni.

2012. április 28-án a Benkó Dixieland koncerttel kezdi meg 2012-es évadát a szarvasi Vízi Színház. Az igazi évadnyitó azonban 2012. június 16-án lesz a Színháznyitó gálával. A nyár során több produkció is várja az érdeklődőket. Többek között a Monte Cristo grófja musical valamint augusztus 18-án az Szent István-napi rockopera válogatás.

Szarvasi Vízi Színház 2012

Dátum: 2012
Helyszín: Szarvas

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: