TOP 10
1 Mancs őrjárat Live - A mentő futam 2020 - Budapest Aréna
2 A diótörő 2019 - Erkel Színház Budapest - Jegyek itt!
3 Star Wars kiállítás Magyarországon
4 EDDA koncert 2020 - Budapest Aréna
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest
6 Halott Pénz Aréna koncert 2019
7 Republic koncert 2020
8 Mága Zoltán Újévi koncert 2020 - ARÉNA
9 Hauser koncert Budapesten!
10 JAZZ+AZ koncert 2020 - Budapest Aréna
Ezt nézik mások
A férfiagy- avagy nincs itt valami ellentmondás?
Munkácsy, a festő fejedelem musical
Sting koncert 2012
Bonnie & Clyde musical
Beatünnep - Illés Zenekar 50
Volt Fesztivál 2020
Csík Zenekar és barátai koncert
Vörös Rébék musical - Sopron
A Csárdáskirálynő
Michael Jackson The Immortal - Cirque du Soleil

Paul Anka koncert

Dátum: 2014.07.16.
Helyszín: Wiener Stadthalle

Paul Anka azon kevés énekesek közé tartozik, aki ugyanúgy szól a 60-as évek zenéjéért rajongókhoz, mint azokhoz, akik a 80-as, 90-es években találtak kedvenceikre. Az egykori tinibálvány ugyanis nem csak olyan régi slágereivel írta be magát a könnyűzene történetébe, mint a 'You Are My Destiny', vagy a 'Diana', hanem azzal is hogy olyan előadók számait is elénekelte, akik amellett hogy világhírűek, akár a legenda gyerekei, vagy unokái is lehetnének. A Rock Swings című albumon több, stílusban eredetileg keményebb, szám is megtalálható szvinges felfogásban. Elég csak a Nirvana 'Smells Like Teen Spirit' című számát, vagy a Soundgarden 'Black Hole Sun'-ját említeni. Kevés zenész tudta volna ezt az ötletet olyan sikerrel megoldani, mint Paul Anka.

Sokkal több volt ez, mint egy ügyes pr fogás. A végeredmény tovább öregbítette hírnevét már eddigi rajongói körében és bevonzott egy teljesen új fajta közönséget is, abból a korosztályból ráadásul, akik korábban legfeljebb szüleiktől hallottak Paul Anka slágereiről. Abból pedig van jó néhány. Több is, mint amit a legtöbben Paul Anka számnak gondolnak. A zenész ugyanis nem csak saját magának írt örökzöld dalokat, hanem több világhíres pályatársának is. Frank Sinatra talán leghíresebb dalát, a My Way-t is például ugyanúgy Anka jegyzi, ahogyan a tavaly hazánkban járt énekes, Tom Jones 'She's A Lady'-jét. Nemrégiben pedig az is kiderült, hogy Michael Jackson utolsó slágerét, a 'This Is It'-et is Paul Ankával közösen írta a pop elhunyt királya.

A libanoni származású,de Kanadában született művész tehát nem csak mint előadó megkerülhetetlen, hanem a könnyűzene történetének egyik legmeghatározóbb és legfontosabb számszerzője is. 

Paul Anka 2008-ban már Budapesten is koncertet adott, és legközelebb Bécsben lesz látható. A következő Paul Anka koncert 2014. július 16-án Bécsben a Wiener Stadthalleban lesz. 

Jegyek 85 és 110 euro között!

Paul Anka koncert

Dátum: 2014.07.16.
Helyszín: Wiener Stadthalle

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: