TOP 10
1 50 éves a Táncdalfesztivál koncert 2019-ben az Arénában!
2 Szabó Péter országos turné 2019 - Jegyek itt!
3 Titanic musical Magyarországon
4 A világ múmiái kiállítás 2018 - Budapest
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest
6 Nicki Minaj koncert - Budapest Aréna
7 Ennio Morricone koncert 2019 - Budapest Sportaréna
8 Lord of The Dance turné 2019 - Budapest, Szeged, Szombathely, Tokaj
9 Mamma Mia musical turné 2018
10 The Piano Guys koncert 2019 - Budapest Aréna
Ezt nézik mások
Lear király - Radnóti Színház
10 éves a Golgota Gospel Kórus koncert
Trónok harca koncert 2017
Enrique Iglesias koncert 2018 - Budapest Aréna
Mr es Mrs - Pindroch Csaba és Verebes Linda
Back Street Boys koncert 2014
André Rieu koncert 2017
Csehov: Sirály - Átrium
Kramer kontra Kramer
FRANCESCA DA RIMINI

NANTA - Koreai komikus főzőshow

Dátum: 2013.06.01.
Helyszín: Millenáris

A NANTA a koreai színháztörténet legnagyobb sikere, az előadás az egész világot meghódította ez a koreai komikus főzőshow.

A NANTA 1997-ben az Edinburgh Fringe Fesztiválon első díjat nyert, 2004-től állandó produkció a New York-i Broadway-n, Koreában pedig évente 750.000 turista élvezi a látványos főzőshow-t.
A koreai főzőshow-t eddig több, mint 8 millió néző látta a világ 43 országának, 280 városában.
A NANTA egy rendkívül különleges előadás, egy olyan szórakoztató főzőshow, amely mind a beszédet, mind a hagyományos hangszereket mellőzi:
a színész-szakácsok kezében a kések, a serpenyők, a vágódeszkák, a kancsók alakulnak át hangszerekké, egyedi hangok hordozóivá.

A NANTA produkciókban nyelvi akadályok nem léteznek: a koreai show a látványos mozdulatokon és a ritmusos zenén keresztül szórakoztat.
A hagyományos samulnori ritmusok, a szívet melengető dallamok kíséretében a szereplők olyan fergeteges hangulatot varázsolnak a színpadra, amely ellenállhatatlanul ragadja magával a nézőket.

A NANTA szavak nélkül is képes egy olyan humoros és könnyed történetet varázsolni a színpadra, amely a világ minden táján belopja magát a nézők szívébe.

A történet szerint, három különleges séf épp átlagos teendőinek áll neki a konyhában, amikor beviharzik a gonosz étteremvezető, és azt parancsolja, hogy egy órán belül főzzenek meg egy teljes esküvői menüt. A szakácsokat hidegzuhanyként éri a hír, mindennek tetejébe az étteremvezető még fiatal unokaöccsét is rájuk sózza, hogy tanítsák meg neki főzés alapjait.

A konyhában óriási zűrzavar alakul ki, mindenki lázas munkában ég, a szakácsok féktelen mozdulatokkal szeletelnek, hámoznak, aprítanak, ütnek, klopfolnak, sütnek, főznek. A hihetetlen profizmusnak köszönhetően az esküvői menü elkészül, a fogadás sikeresen lezajlik, mindenki boldog, ünnepel.
A fináléban a szakácsok egy hatalmas bulira invitálják a nézőket: az előadás interaktív, a nézők közül bárki résztvevője lehet egy tradicionális koreai esküvőnek.

A színészek kirobbanó energiája, az előadás ellenállhatatlan ereje, folyamatos lüktetése, az izgalmas zene, a letisztult látvány - korra, nemre való tekintet nélkül - minden nézőt magával ragad, a NANTA egy életre szóló örök emléket hagy.

Jegyárak:
Földszint: 3500 Ft
Lelátó: 4500 Ft

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Videó:

NANTA - Koreai komikus főzőshow

Dátum: 2013.06.01.
Helyszín: Millenáris

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: