TOP 10
1 Champions of Illusion - Az illuzió bajnokai bűvész show az Arénában!
2 Apáca show musical - Szeged
3 István, a király 2018-ban Baján az Operettszínház sztárjaival
4 Body kiállítás 2018 - Budapest
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest
6 A Notre Damei toronyőr musical
7 Gorillaz koncert 2018 - Budapest Sziget Fesztivál
8 José Carreras koncert 2018 - Budapest Aréna
9 Mamma Mia musical turné 2018
10 Depeche Mode koncert 2018 - VOLT Fesztivál
Ezt nézik mások
Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról musical - Debrecen - Főnix Csarnok
Ramón Vargas koncert Budapest
mÁMORos Dallamok Balatonfüred
Budapest Klezmer Band Húsvéti Gálakoncert Tompos Kátyával
Filmharmónikusok 2.0 -Az új dimenzió
Hommage a Ligeti – Ligeti György: Le grand macabre
Demjén koncert 2013 Debrecen
Pillangó
Tied a világ - Illés dalokkal - Sopron
Heaven Street Seven Hey, June koncert

NANTA - Koreai komikus főzőshow

Dátum: 2013.06.01.
Helyszín: Millenáris

A NANTA a koreai színháztörténet legnagyobb sikere, az előadás az egész világot meghódította ez a koreai komikus főzőshow.

A NANTA 1997-ben az Edinburgh Fringe Fesztiválon első díjat nyert, 2004-től állandó produkció a New York-i Broadway-n, Koreában pedig évente 750.000 turista élvezi a látványos főzőshow-t.
A koreai főzőshow-t eddig több, mint 8 millió néző látta a világ 43 országának, 280 városában.
A NANTA egy rendkívül különleges előadás, egy olyan szórakoztató főzőshow, amely mind a beszédet, mind a hagyományos hangszereket mellőzi:
a színész-szakácsok kezében a kések, a serpenyők, a vágódeszkák, a kancsók alakulnak át hangszerekké, egyedi hangok hordozóivá.

A NANTA produkciókban nyelvi akadályok nem léteznek: a koreai show a látványos mozdulatokon és a ritmusos zenén keresztül szórakoztat.
A hagyományos samulnori ritmusok, a szívet melengető dallamok kíséretében a szereplők olyan fergeteges hangulatot varázsolnak a színpadra, amely ellenállhatatlanul ragadja magával a nézőket.

A NANTA szavak nélkül is képes egy olyan humoros és könnyed történetet varázsolni a színpadra, amely a világ minden táján belopja magát a nézők szívébe.

A történet szerint, három különleges séf épp átlagos teendőinek áll neki a konyhában, amikor beviharzik a gonosz étteremvezető, és azt parancsolja, hogy egy órán belül főzzenek meg egy teljes esküvői menüt. A szakácsokat hidegzuhanyként éri a hír, mindennek tetejébe az étteremvezető még fiatal unokaöccsét is rájuk sózza, hogy tanítsák meg neki főzés alapjait.

A konyhában óriási zűrzavar alakul ki, mindenki lázas munkában ég, a szakácsok féktelen mozdulatokkal szeletelnek, hámoznak, aprítanak, ütnek, klopfolnak, sütnek, főznek. A hihetetlen profizmusnak köszönhetően az esküvői menü elkészül, a fogadás sikeresen lezajlik, mindenki boldog, ünnepel.
A fináléban a szakácsok egy hatalmas bulira invitálják a nézőket: az előadás interaktív, a nézők közül bárki résztvevője lehet egy tradicionális koreai esküvőnek.

A színészek kirobbanó energiája, az előadás ellenállhatatlan ereje, folyamatos lüktetése, az izgalmas zene, a letisztult látvány - korra, nemre való tekintet nélkül - minden nézőt magával ragad, a NANTA egy életre szóló örök emléket hagy.

Jegyárak:
Földszint: 3500 Ft
Lelátó: 4500 Ft

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Videó:

NANTA - Koreai komikus főzőshow

Dátum: 2013.06.01.
Helyszín: Millenáris

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: