TOP 10
1 Il Volo koncert 2019 - Budapest Aréna
2 A diótörő 2019 - Erkel Színház Budapest - Jegyek itt!
3 Star Wars kiállítás Magyarországon
4 Andrea Bocelli koncert 2019 - Budapest Aréna
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest
6 Zoltán Erika koncert 2019
7 Mézga Család színházban - Országos turné!
8 Omega koncert 2019 - ARÉNA
9 Eros Ramazzotti koncert Budapesten!
10 JAZZ+AZ koncert 2020 - Budapest Aréna
Ezt nézik mások
Black Sabbath koncert - Bécs
Macskák musical - Győr
Kicsi Gesztenye Klub Budapesten
Neoton Swing Show - SYMA Csarnok - Jegyvásárlás itt!
Városházi Esték 2012 - Békéscsaba
István, a király - Operettszínház
JAZZ+AZ koncert 2020 - Aréna
Cesar Millan Budapesten az Arénában
Volt Fesztivál 2020
G3 - koncert - Budapest - Joe Satriani, Steve Vai, Steve Morse

Lajkó Félix Szimfonik Live koncert

Dátum: 2014.07.13.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Lajkó Félix: Szimfonik Live koncert a Margitszigeten

Lajkó Félix zenéjét nehéz műfaji vagy stiláris kategóriába sorolni, ugyanis éppúgy megtalálhatók benne a klasszikus zene, a magyar és más kelet-európai népzenék motívumai, a jazz és a blues, ami pedig ezeket a látszólag egymástól távoli elemeket képes összekötni, az Lajkó Félix virtuozitása és játékának sodró ereje, a közönségre ható szuggesztivitása. A vajdasági születésű Lajkó Félix, az „ördög hegedűse“, a „Vajdaság Paganinije" idén ünnepli 40. születésnapját. A citerán, hegedűn és zongorán játszó világzenei virtuóz ebből az alkalomból különleges koncertre készül a Margitszigeten a Budafoki Dohnányi Szimfonikus Zenekarral.

Tagja volt Szabados György együttesének, a Makúznak és Boris Kovac zenekarának, a Ritual Nova-nak. Számos alkalommal fellépett a világhírű japán bhutó táncossal, Min Tanaka-val, a francia Noir Désir zenekarral. Több koncertet adott Alexander Balanescu-val, Boban Markovic rézfúvós roma zenekarával.
Több színházi előadáshoz írt zenét. Egyebek közt a Szabadkai Népszínház Közellenség című darabjának teljes zenei anyagát szerezte, de az orléans-i Jozef Nadj is rendszeresen kéri fel zenei kíséret komponálására és szolgáltatott már zenei anyagot Bozsik Yvette koreográfiájához is.

Mondhatjuk talán, hogy a legszéleskörűbb művész, akit a külföldi közönség legalább annyira kedvel, mint a hazai közönség. Korábban több alkalommal megrendezésre került már a Lajkó Félix és barátai koncert, amin többek között Rúzsa Magdi is vendég volt már.

2014. július 13-án ismét egy nagy koncerttel várja közönségét a Budapesti Nyári Fesztiválon. A szabadtéri koncert helyszíne a Margitszigeti Szabadtéri Színpad lesz. A Szimfonik Live koncerten a Budafoki Dohnányi Szimfonikus Zenekarral közösen életre hívott Lajkó Szimfóniát adja elő, amelyben kiteljesednek és megsokszorozódnak a zenei dimenziók, egyedivé és felejthetetlenné téve az estét. Vezényel: Hollerung Gábor.

Lajkó, aki hegedűjátékával elbűvölte már Tokió, Amsterdam, Berlin, Pozsony, Prága, Budapest, Brassó, Belgrád, Szarajevó, Ljubljana, Frankfurt, Lyon, Bordeaux, Velence, Verona, Edinburgh, London, Tallinn, Bécs, New York zeneértő közönségét, először lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Jegyárak: 3500, 3900, 4900, 5900, 6900, 8900 Ft

Lajkó Félix Szimfonik Live koncert

Dátum: 2014.07.13.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: