TOP 10
1 The Illusionists - a világ legjobb illúzionitái Budapesten 2020 - Budapest BOK CSARNOK
2 Szabó Péter Szilvi koncert turné 2020
3 Rómeó és Júlia muical 2020 - Budapest Aréna
4 Fenyő Miklós koncert a Margitszigeten 2020-ban
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest
6 Il Divo koncert 2020 - Budapest Aréna
7 Koncz Zsuzsa koncert 2020 - Budapest Sportaréna
8 Apáca Show musical 2021
9 Republic koncert 2020 - Budapest Aréna
10 István, a király 2020 - Tokaj
Ezt nézik mások
StarDust: A Musical Show
Stomp koncert
HoneyBeast koncert 2018
Fenyő Miklós születésnapi koncert
Tiesto koncert
Nick Cave & The Bad Seeds koncert
VIRSKY - A név, amely átírta a tánctörténelmet
Swan Lake on Ice - Pécs
Pünkösd Fesztivál Gencsapáti
Marcus Miller koncert

Jótündér Jótékonysági Koncert az összefogás nevében a Veszprém Arénában!

Dátum: 2012.05.24.
Helyszín: Veszprém Aréna

Jótündér Jótékonysági Koncert az összefogás nevében 

2012. május 24-én 19 órakor a Veszprém Arénában tartanak jótékonysági koncertet! A koncerten fellép Demjén Ferenc, Varga Miklós, Balázs Fecó, Takáts Tamás és Szigeti Ferenc!

A kezdeményezésről bővebben:
A 100% magyar tulajdonban lévő Euronics - Vöröskő Kft., 2010 év végén a NEO FM Rádióval közösen életre hívta a Jótündért. A kezdeményezés célja, hogy olyan hátrányos helyzetű családokon segítsenek, akik önhibájukon kívül szorultak a társadalom perifériájára.
Eddig összesen 40 családnak juttattak a mindennapi élethez nélkülözhetetlen műszaki berendezéseket, emellett tartós élelmiszereket.
2011. májusában, a Gyereknaphoz kapcsolódóan, a Jótündér ismét útra kelt. Itt már az Euronics üzletek vásárlóit is arra buzdították, hogy legyenek részesei a Jótündér küldetésének. Országszerte 127 áruházba vártuk azokat a használható, jó minőségű gyermekjátékokat, amelyekkel a Jótündér lepte meg Gyermeknap alkalmából azt a 6 gyermekotthont, amelyet a Vöröskereszt segítségével választottak ki. A gyermekotthonok az összegyűjtött több mint 700 zsák gyermekjáték mellett, a kérésüknek megfelelő műszaki berendezéseket, valamint az Élelmiszerbank jóvoltából tartós élelmiszereket, és a gyermekek fejlődéséhez nélkülözhetetlen tejtermékeket, gyümölcsöt kaptak.

Az Euronics áruházlánc alapító cége 2011-ben létrehozta a Jótündér a Rászorulók Megsegítéséért Közhasznú Alapítványt. Az Alapítvány célja, hogy azokon a rászoruló gyermekeken, családokon, vagy gyermekvédelmi intézményeken segítsen, akik önhibájukon kívül szorultak a társadalom perifériájára, vagy akiknek nem adatik meg, a szerető család.

A munka azóta is folyamatos, jelenleg a csongrádi Szociális Ellátások Intézménye, Gyermekek Átmeneti Otthona számára folytatnak gyűjtést.
Az idei évben szeretnék, ha az Alapítvány segíthetne egy-egy kiemelt intézménynek is, ahol gyermekek ellátásával foglalkoznak. Így adta magát az ötlet, hogy jótékonysági koncertet szervezzenek, az Alapítvány székhelyén, Veszprémben. A koncert teljes bevételét a Veszprém Megyei Kórház Gyermekosztálya által kért berendezésre fordítják.

MOTTÓ
"Nem titkolt szándékunk a példamutatás! Azt gondoljuk és tapasztaltunk is azt mutatja, hogy minden jószándékú emberben ott van a segíteni akarás! Tisztán magyar tulajdonú cégként, szeretnénk példát mutatni a társadalmi összefogásra, hogy igenis tudunk segíteni EGYMÁSON, EGYMÁSÉRT, gyermekeink, a jövőnk érdekeit szem előtt tartva!"

 

Jótündér Jótékonysági Koncert az összefogás nevében a Veszprém Arénában!

Dátum: 2012.05.24.
Helyszín: Veszprém Aréna

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: