TOP 10
1 Harlem Globetrotters kosárlabda cirkusz 2018
2 Apáca show musical - Szeged
3 Queen koncert Budapesten Adam Lamberttel!
4 Fenyő Miklós koncert
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest - SYMA Csarnok
6 A Notre Damei toronyőr musical
7 Irigy Hónaljmirigy koncert 2018 - Budapest Aréna
8 Álomutazó musical - BOK Csarnok
9 Apáca show musical jegyek - Szegedi Szabadtéri Játékok 2018
10 Diótörő és Egérkirály musical - Budapest, Miskolc, Győr, Szolnok
Ezt nézik mások
Otello
Budbudas koncert
Csehov: Sirály - Átrium
Várj, míg sötét lesz
1x3 néha 4 avagy Egyszer három néha négy
Palya Bea - A legszebb te vagy koncert
Tosca
Pillantás a hídról
A vágy villamosa
ExperiDance: Én, Leonardo - A fény születése - Jegyek

HAVASI Pure Piano - Csak a zongora 2017

Dátum: 2017.04.22.
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ
Jegyvásárlás


HAVASI Pure Piano - Csak a zongora 2017.04.22. - BEMUTATÓ - Budapesti Kongresszusi Központ

A zongoraművész-zeneszerző nevével fémjelzett HAVASI Symphonic az elmúlt években összesen 12 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát, több mint 140 000 néző volt kíváncsi a nagyszabású modern klasszikus koncertekre. A produkció hatalmas sikerrel mutatkozott be a világhírű Carnegie Hall emblematikus nagyszínpadán New York-ban, 2016-ban megtöltötte Ausztria legnagyobb stadionját, a Wiener Stadthallét.

Pure Piano

A „Csak a zongora” című előadás-sorozat hazatérést is jelent a nagyszabású show-műsorok esszenciájához. A koncerten a zeneszerző azt mutatja be, hogy egyetlen művész és egyetlen zongora a 21. században is elegendő ahhoz, hogy napjaink közönségét mélyen meglepje, lenyűgözze és szórakoztassa – miközben elkötelezett rajongókat szerez a magyar kulturális értékeknek. A műsor különlegessége, hogy a zeneszerző-zongoraművész a zenei tételek előtt szavakban is beavatja a közönséget a művek keletkezésének hátterébe, a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. Így olyan bensőséges hangulatot teremt, amely igazán csak egy kisebb koncertteremben érvényesülhet. Az életre szóló koncertélményt egy kizárólag ehhez a műsorhoz létrehozott digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

Bösendorfer Imperial

A „Csak a zongora” koncerteken maga a hangszer is kuriózum lesz. Az 1828 óta családi vállalkozásként működő bécsi Bösendorfer-gyár a világ talán legkiválóbb koncertzongoráit készíti, melyeket a közönség általában csak a legpatinásabb nemzetközi hangversenytermekben hallhat. Egy utazó zongoraművésznek szinte minden alkalommal más hangszeren kell koncerteznie. Kevés zongoraművész engedheti meg magának, hogy egy féltonnás zongorát vitessen magával koncertről koncertre. A gyár által személyesen Havasi Balázs részére készített Bösendorfer Imperial, amely a világ egyik legnagyobb koncertzongorája, elkíséri a művészt a magyar városokba is, ahol nemcsak a vájt fülű műértő, de az átlagos zeneszerető közönség is megcsodálhatja azt az egyedülálló hangzást és atmoszférát, amivel ez a különleges hangszer megtölti a termet. A zongora további különlegessége, hogy a megszokott 88 helyett 97 billentyű található rajta; a különleges basszushangokból a koncerten szintén ízelítőt kap majd a közönség.

Családbarát délutáni előadás

Ezúttal is megrendezésre kerül a családok körében ma már közkedvelt délutáni előadás, amelyre 50% kedvezménnyel vásárolhatóak a jegyek 18 éves korig.

Kedvezmények

2017. január 31-ig mindkét előadásra -10% Early Bird kedvezménnyel vásárolhatóak meg a jegyek minden kategóriában, a délutáni családbarát előadásra 18 éves korig -50% kedvezmény érvényes. (A kedvezmények nem összevonhatóak.)

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a jegyeket érdemes időben lefoglalni, ha szeretné a kedvenc helyéről megtekinteni a Pure Piano - Csak a zongora magyarországi bemutatóját.

Jegyárak:  7650, 13050, 16650 Ft (január 31-ig)

HAVASI Pure Piano - Csak a zongora 2017

Dátum: 2017.04.22.
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ
Jegyvásárlás

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: