TOP 10
1 Mancs őrjárat Live - A mentő futam 2020 - Budapest Aréna
2 A diótörő 2019 - Erkel Színház Budapest - Jegyek itt!
3 Star Wars kiállítás Magyarországon
4 EDDA koncert 2020 - Budapest Aréna
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest
6 Halott Pénz Aréna koncert 2019
7 Republic koncert 2020
8 Mága Zoltán Újévi koncert 2020 - ARÉNA
9 Hauser koncert Budapesten!
10 JAZZ+AZ koncert 2020 - Budapest Aréna
Ezt nézik mások
Menyasszonytánc
Karácsonyi koncert az Operában 2012
Paul Anka koncert
A férfiagy- avagy nincs itt valami ellentmondás?
Munkácsy, a festő fejedelem musical
Sting koncert 2012
Bonnie & Clyde musical
Beatünnep - Illés Zenekar 50
Volt Fesztivál 2020
Csík Zenekar és barátai koncert

Gitárhősök koncert

Dátum: 2014.09.13.
Helyszín: MOM Kulturális Központ

 


Gitárhősök koncert lesz 2014. szeptember 13-án 19:00-tól a MOM Kulturális Központban. A koncerten Babos Gyula, László Attila, és Tátrai Tibor lépnek fel.

A Babos Gyula-László Attila-Tátrai Tibor hármas olyan közös világot épített fel, amelyből a közönség talán sohasem lépett volna ki, és amely emlékét mindenki hazavitte magával. Három gitár-művész három stílusban, mégis egységesen, egymás játékát kiegészítve, vagy éppen ellenpontozva játszanak. Stílusaik keveredésével egészen új hangzásokat produkálnak, és hogy mennyire élvezik ezt a közös munkát, az lemérhető abból a sok mosolyból, ami játék közben az arcukra ül. Láthatóan inspirálják egymást, tehetségük és klasszis technikájuk révén, pedig átveszik a másik érzését, vagy gondolatát, és a saját stílusukban folytatják tovább az adott zeneművet. Ez a produkció bárhol a világon megállná a helyét, és mi itt Budapesten abban a szerencsés helyzetben vagyunk hogy utazni sem kell. 

Babos Gyula, a Liszt Ferenc-díjas magyar dzsessz-gitáros. 2005-ben Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztje kitüntetést kapott. A magyar Jazz gitárművészet első számú előadója. László Attila Liszt Ferenc-díjas dzsesszgitáros és zeneszerző, a Magyar Jazz Szövetség egykori elnöke, a modern magyar jazz kiemelkedő képviselője, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze.  Pályafutása során olyan világhírű jazz zenészekkel muzsikált együtt, mint Randy Brecker, Anthony Jackson, James Moody, Tommy Campbell, Dave Friedman, Gary Willis, Hiram Bullock és Bob Mintzer. 
Tátrai Tibor Liszt Ferenc-díjas magyar gitáros, zeneszerző, az élő legenda. Hazánk legjobb zenekaraiban játszott, hazánk legjobb zenészeivel muzsikált. A Tátrai Banddel megtöltötte a Budapest Sportcsarnokot. 10 magyar gitárosból 9-nek ő a példaképe.

Jegyárak: 2990 Ft, 3990 Ft, 4990 Ft, 5990 Ft, 6990 Ft.

Gitárhősök koncert

Dátum: 2014.09.13.
Helyszín: MOM Kulturális Központ

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: