TOP 10
1 50 éves a Táncdalfesztivál koncert 2019-ben az Arénában!
2 Szabó Péter országos turné 2019 - Jegyek itt!
3 Titanic musical Magyarországon
4 A világ múmiái kiállítás 2018 - Budapest
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest
6 Nicki Minaj koncert - Budapest Aréna
7 Ennio Morricone koncert 2019 - Budapest Sportaréna
8 José Carreras koncert 2018 - Budapest Aréna
9 Mamma Mia musical turné 2018
10 Il Volo koncert 2018 - Budapest Aréna
Ezt nézik mások
Ez karácsony! Peller Károly est
La Mancha lovagja musical
100 tagú Cigányzenekar Ünnepi koncert vacsorával
Szomorú vasárnap - Madách Színház
La Mancha lovagja musical
Porgy és Bess - Szeged
Bellator MMA 2018
Tokaji Fesztiválkatlan
X-faktor Gála 2013
Seregi-Hacsaturján: SPARTACUS (balett)

Everness Fesztivál

Dátum: 2014.07.02-06.
Helyszín: Országosan

Rendhagyó fesztivál az Everness: a szórakozás mellett itt napközben a testi és lelki feltöltődésé a főszerep. Az idén második alkalommal megrendezésre kerülő öt napos rendezvény erős alternatívája  a nyári fesztivál-kavalkádnak, hiszen egyedülálló élményt nyújt: tudatos kikapcsolódást, rengeteg mozgásformát, egészséges (vegán és húsos) ételeket nappal, és felhőtlen, minőségi szórakozást éjjel.

A Balatonakarattyai Part Üdülőben idén mintegy 42 helyszínen kóstolhatnak bele a látogatók az Everness által megálmodott világba. Tudatosság, egészséges életmód, környezettudatosság, elektronos autók, napelemes zuhanyzók, alternatív gyógyászat és tudományok, pszichológia, önismeret, ökológia, gyógynövények, tudatos pénzügyek, több száz négyzetméteres mozgássátor, alkotótábor, művészetek, workshopok, filmvetítések, meditációk, hazánkban fellelhető szaktekintélyek, tudósok, kutatók, oktatók, professzorok előadásai és beszélgetései 6 hektáron, a Balaton partján. Ez az Everness.

A vasárnapi nap külön csemege lesz a családosok számára. A fesztiválon kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy gyermekkel érkező, családos vendégek is gondtalanul élvezhessék a programok színes arzenálját, így a rendezvény teljes időtartama alatt lelkiismeretes óvó nénik, animátorok segítik a szülők kikapcsolódását.

A TerraCycle Magyarország és az Everness Fesztivál együttműködésének eredményeképp az Everness Európa első újrahasznosító fesztiválja. A rendezvény után összegyűlt összes műanyag tányér, pohár, evőeszköz, illetve cigicsikk begyűjtésre és újrafeldolgozásra kerül, valamint a fesztivál szervezői dolgoznak a szerves hulladék és a papír újrahasznosításának megoldásán, és az ételmaradékok komposztálásának kivitelezésén is.

Jegyárak és jegyinformációk!
A fesztivál bérlet, és a napijegy is magában foglalja, hogy ingyenesen részt vehet minden programon, amit a honlapunkon talál, beleértve a 40 workshop sátor programjait is. Természetesen lehetőség nyílik a helyszínen fakultatív programokra is. A Napi Elemózsia szolgáltatói sátorban például teljes kezeléseket vehet igénybe (masszázsok, csontkovácsok, személyes konzultációk, szomatodráma, hangtál kezelés stb.), ezekhez be kell jelentkezni a sátor recepcióján. A kezeléseket a normáltól eltérő módon, kedvezményes árakon veheti igénybe. A parton lesznek vízi programok, ezekre is külön kell majd bejelentkezni (Vízi buborék, trambulin, SUP jóga órák).

5 napos felnőtt fesztivál bérlet: 19900Ft
5 napos diák bérlet: 17500Ft
5 napos gyere (0-12 év): 0Ft

Napjegyek: (ELŐVÉTELBEN OLCSÓBB!)
Felnőtt elővételben: 6900Ft
Felnőtt a helyszínen: 8000Ft

Diák elővételben: 6200Ft
Diák a helyszínen: 7200Ft

A diákjegy feltételei: 18 éves kor alatt diákigazolvány bemutatása nem szükséges! Diákjegy vásárlására azon fesztiválozóink jogosultak, akik érvényes diákigazolvánnyal rendelkeznek, kortól függetlenül. Figyelem! A diákjegyet vásárlók kötelesek a helyszínen diákigazolványuk felmutatásával igazolni kedvezményre való jogosultságukat! Amennyiben ez nem történik meg, azaz érvényes diákigazolvány nélkül érkeznek a fesztivál helyszínére, úgy diákkedvezményre nem jogosultak, a különbözetet a teljes árú jegyünkre a helyszínen kell kifizetni.

Everness Fesztivál

Dátum: 2014.07.02-06.
Helyszín: Országosan

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: